Het eWarehousing team

eWarehousing is opgericht door de neven Xander Tio en Koen den Hollander in 2008. In 2014 is eWarehousing verhuisd naar een nieuwe locatie in Heinenoord, vlak onder Rotterdam.

Xander Tio

Xander Tio

Medeoprichter en Algemeen directeur

Xander als algemeen directeur eindverantwoordelijk voor eWarehousing. Xander wordt blij als hij innovaties bedenkt en implementeert op het gebied van IT en processen, en daarmee de tevredenheid van onze klanten vergroot.

Koen den Hollander

Koen den Hollander

Medeoprichter en Financieel directeur

Koen is medeoprichter van eWarehousing. In zijn rol als financieel directeur opereert hij meer op de achtergrond. Met Xander geeft Koen vorm aan de strategie van eWarehousing. Ook ontwikkelt en beheert Koen strategische partnerships die de ontwikkeling van eWarehousing ondersteunen.

Marc van Duuren

Marc van Duuren

Bedrijfsleider

Marc is binnen eWarehousing verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding. Marc heeft een echte Rotterdamse mentaliteit, geen woorden maar daden. Geen uitdaging is Marc te gek echter altijd met een juiste degelijke voorbereiding.

Salina Huijzers

Salina Huijzers

Logistiek Medewerker

Naast het verzorgen van haar eigen paard is Seline dagelijks te vinden in ons warehouse en kan je bij haar altijd terecht als het om de echt lastige klussen gaat

Karen Buijs

Karen Buijs

Admin Manager

Zonder Karen zou eWarehousing vandaag de dag niet zijn waar het nu staat. Binnen gekomen als stagiaire heeft Karen zich in de afgelopen jaren opgewerkt tot een onmisbare kracht op alle vlakken binnen eWarehousing.

Maurice Gerards

Maurice Gerards

Inslag Manager

Maurice is de verantwoordelijke stille kracht achter de inkomende goederen. Van leveringen van leveranciers of retouren vanuit de consument, Maurice weet dit dagelijks in de juiste banen te leiden.

Neem contact met ons op.