Diensten van ewarehousing

eWarehousing is de logistieke specialist voor webwinkels van ieder formaat. We verzorgen de volledige fysieke- en administratieve orderafhandeling van webwinkels. Onze service bestaat uit het opslaan van goederen, het picken & packen van de orders, het versturen van de pakketten en het afhandelen van de retouren. Ook staan onze medewerkers klaar voor het klantcontact met de consument via telefoon, mail en chat.

In- & opslag van goederen

eWarehousing ontvangt goederen vanuit de gehele wereld. Na controle en telling worden goederen opgeslagen in het bulk en pickmagazijn.

Pick & pack van orders

Webshopbestellingen worden de gehele dag en avond geplaatst. De orders komen real-time in het systeem  en worden direct gepickt. gecheckt, gescand en verpakt door ons fulfillment team.

Versturen van de pakketten

eWarehousing gebruikt verschillende vervoerders om de pakketten te verzenden. Pakketten worden automatisch aangemeld en voorzien van het juiste etiket. Orders geplaatst voor 22:00 uur worden dezelfde dag nog opgehaald en de volgende dag bezorgd.

Daarnaast behoort ook tot onze dienstverlening

Het contact center

Het call center team staat klaar om vragen van consumenten te beantwoorden. Telefonisch, per mail of via chat handelen zij vragen af en ondersteunen zij de verkopen met goede service.

De fotostudio

In de speciale fotostudio kunnen wij de producten professioneel fotograferen. Hierdoor zijn nieuwe producten snel beschikbaar voor online verkoop.